Ni kan hitta denna byggfirma i Trollhättan i sommar!

När vi åker runt och gör arbeten så försöker vi att arbeta med samma partners så att vi bygga upp ett förtroende. Det blir alltid smidigare att arbeta med partners som man vet hur dom arbetar, vad dom har för tillvägagångssätt.

Nu senast gjorde vi en helrenovering i Trollhättan, det gick väldigt smidigt eftersom det är en av trakterna där vi har många kontakter. Vid detta tillfället så hade vi inte en enda nya kontakt. Det smidigaste var att man vet hur man får tag i personerna bakom. När vi planerar in arbetet så kommer folk när dom ska och alla har med det dom har.

Det känns verkligen skönt att vi har kunnat hitta en stabil grupp företag. Ibland kan det vara svårt att hitta en pålitlig byggfirma, men nu i Trollhättan så har vi hittat flera stycken. Under de närmaste månaderna så har vi planerat in flera jobb i dessa trakter. Kombinationen av mycket bra kontakter med byggfirmor och snickare, väl utförda jobb och glada hantverkare leder till fler jobb. Det är som en kedja. Får vi bra partners blir vi gladare, och då blir ofta kunden glad med. Vi mår bättre när jobben går bra på alla sätt helt enkelt. Det är roligare att arbeta och kunderna blir nöjda, det är inte mycket som slår känslan när en kund blir riktigt nöjd med ett jobb, det känns verkligen bra. Så vi är jätte tacksamma till alla våra partner firmor i Trollhättan och även alla våra trevlig kunder. Vi hoppas att vi kan fortsätta trenden med att ta många jobb Trollhättan och önskar er alla som går eller precis har gått på semester en fantastisk sådan.